Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinde Başbakan Yardımcılığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlerinde de bulunan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valiliğe gelişinde Vali Tuncay Sonel tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Şeref Defterini imzalayan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra Valilik Makamına geçti.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, Kurtulmuş’un Ordu’nun değerlerinden birisi olduğunu dile getirdi.

Ordu’nun önemli bir il olduğunu dile getiren Vali Sonel, “Ordu çok önemli bir ilimiz. 19 ilçesiyle, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve güçle, bir de zatıâliniz gibi Ordu’muzun değerleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Kıymetli Hilmi Bakanımızla, Milletvekillerimizle, Ordu Ailesiyle kocaman bir aileyiz. İnşallah  şuana kadar yapılanın üzerine bizler de bir şeyler daha ilave edeceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Birkaç gün öncesinde hakikaten  çok üzüldük.13 kahraman evladımız Gabar’da şehit edilmişlerdi. Tüm şehitlerimize bu vesile ile rahmet diliyoruz. Tekrar şehrimize, güzel Ordu’muza, memleketinize hoş geldiniz diyoruz” şeklinde konuştu.

 “Ordu ilimizde de çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphem yok”

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu’da olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Vali Tuncay Sonel’e Ordu Valiliği görevinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Sonel’i mülkiyedeki çalışmalarıyla yakinen tanıdıklarını ifade eden Kurtulmuş, “Gittiği her yerde son derece başarılı oldu ve arkasından da izlerini bırakmış olan değerli bir valimiz. Ordu ilimizde de çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphem yok. Yaklaşık 8 ay olmuş. Bu süre içerisinde pandemi dolayısıyla gelemedik. İlk sefer ziyaret etme fırsatı buldum. Hayırlı uğurlu olsun, şehrimize hoş geldiniz. İnşallah Ordu’ya çok güzel, çok değerli hizmetleriniz olur” şeklinde konuştu.

 “Bu ülke ve bu ülkenin insanları en yüksek hizmetleri hak ediyor”

Ordu’nun güzel ve büyük hizmetler aldığının altını çizen Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Bir taraftan merkezi hükümet, bir taraftan yerel yönetimler, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanımız, sizler, hep beraber burada hizmetleri daha da ileriye doğru götürülmeye çalışılıyorsunuz. Biz de bütün hayırlı hizmetlerin hepsinde burada olmasak da, her vesileyle arkanızda duruyoruz, hizmetlerinize destekçi olmaya çalışıyoruz. Allah çok daha güzel, çok daha mükemmel işler yapabilmeyi her birimize nasip etsin. Bu ülke ve bu ülkenin insanları en yüksek hizmetleri hak ediyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Valiliğimizi ziyaret programına, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de eşlik etti. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi