Sezona kötü bir başlangıç yapan ve henüz galibiyet alamayan Fatsa Belediyespor, üçüncü haftada Belediye Kütahyaspor ile karşılaştı. Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu’nun ilk iki haftaya göre farklı isimleri değerlendirdiği maç ise başladığı gibi bitti.

Belediye Kütahyaspor’un saha ve seyirci avantajını değerlendirmesine izin vermeyen Fatsa Belediyespor, zaman zaman etkili olmaya çalıştı ancak özellikle son pas tercihi konusunda yapılan hatalar olası golü engelledi. Özellikle ikinci yarıda Belediye Kütahyaspor ataklarına kalesinde duvar ören Ömürcan Çavuşoğlu ise beraberliğin bozulmasına engel olan isimlerin başında geldi.

Fatsa Belediyespor bu sezon oynadığı üçüncü maçında puanını iki yaptı. Maçın ardından ise Belediye Kütahyaspor cephesi yönetim ve teknik direktörü istifaya davet ederek tepki gösterdi.

Stadyum: Kütahya Dumlupınar Stadyumu

Hakemler: Doğukan Yıldıran, Mehmet Gökhan Ceylan, Feyzullah Çimen

Belediye Kütahyaspor: Osman Mert Göktepe, İsmail Kayalı, Volkan Kızılkaya, Erdinç Çepoğlu, Ali Mert Kılıç, Emrah Dağ (Dk.74 Ali Şahanbaz), Tuncay Fındıkçı, Bilal Şeflek (Dk.74 Ali Aydın), Talha Aydemir (Dk.58 Onur Garip), Muhammet Enes Gök, Muhammet Arslantaş 

Fatsa Belediyespor: Ömürcan Çavuşoğlu, Tahir Kurtuluş, Emrah Günaydın, Enver Yıldız, Ekrem Çalışanlar, Hüseyin Atalay (Dk.46 Ozan Can Dursun), Muhammed Burak Çelik, Ramazan Üzer (Dk.82 Emre Usta), Mustafa Değirmenci (Dk.65 Oğuzhan Birben), Mehmet Seçme, Ahmet Baykal (Dk.89 Onur Hafızoğlu)

Sarı Kartlar: Ali Şahanbaz (Belediye Kütahyaspor), Emrah Günaydın, Ramazan Üzer, Enver Yıldız, Ömürcan Çavuşoğlu, Emre Usta (Fatsa Belediyespor)

SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi