MHP Ordu İl Başkanlığı Genişletilmiş İl İstişare ve Divan Toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan MHP 21. Dönem milletvekili Cemal Enginyurt MHP’yi eleştirenlere karşı sert ifadelerde bulundu.

Toplantıya Cemal Enginyurt’un yanı sıra MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Altınordu İlçe Başkanı Osman Sıldır  ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP   Giresun İl Başkanı Müjdat Öz  ve Ordu’nun bütün ilçe başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 İlk konuşmayı yapan MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz, "MHP kardeşliktir, dostluktur. 48 yıl önce biz bu davayı kamyon üzerlerine çıkarak konuştuk. Sandalye üzerlerinde konuştuk. Makamımız yoktu. Mevkimiz yoktu, ama ülkücü kardeşlerimiz, ülkücü ağabeylerimiz, Asenalarımız vardı. Bu gün buraya toplanmamız makam ve mevki için değildir. Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü anlatmak için buradayız. Biz giymediğimiz eski ayakkabı ve giysilerimizi onlara verdik. Bizlere makam ve mevkiyi, kardeşliği, ülkücülüğü, kucaklaşmayı, başta Cemal Enginyurt olmak üzere onlardan öğrendik” diyerek sanal alemde  sayfalarına genel başkanımıza hakaret içeren sözlerle siyaset yapıyorlar ama Ordu’nun 19 ilçesinin adını  sayarak buraları bilmezler" dedi.

 “Biz AKP’ye oy vermeyeceğiz”

 Köksal Yılmaz konuşmasının sonunda “16 Nisanda önümüze bir sandık geliyor, bu sandıkta AKP’ye oy vermeyeceğiz. Bizim AKP ile bir hesabımız varsa, onu en yakın seçimde sandığa giderek hesabını sorarız.  Biz 16 Nisanda Türk milletine gidiyoruz. Genel başkanımızın dediği gibi kararı Türk milleti verecektir. Hayır verende bizim, Evet verende bizim. Biz liderimizin ve büyüklerimizin sözünü dinleyerek bu yola çıktık. Lider ne derse bizim için odur” diye konuştu.

"İhanete bahçeli üzerinden devam"

MHP 21. Dönem Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ise şöyle konuştu: “CHP’nin en soldaki adamları, MHP’ye 35 yıldır oy vermiş olanlar bir araya toplanmışlar. Halk TV. Spikeri diyor ki, salona sığmadılar, burada sadece MHP muhalifleri yok. Bu salonda CHP. var ulusalcılar var. Saadettin Tantan var. Orhan Pamukoğlu var. Her görüşten adam olarak bir araya toplandık. Adına da Türk milliyetçileri “hayır” diyor. Biz de diyoruz ki; Türk milliyetçileri 48 yıldır hep bir arada ve bu salondadır. Adamın biri Başbuğ’un mezarından resim atmış. Bu adam sıfatı yaratık 19 yıldır MHP Ordu il binasına çıkmamış. Başbuğ’un mezarında resme şöyle yazmış. “Ankara’ya gelince babaya da uğramamak olmaz” Bakın Başbuğ’un düşürdüğü duruma. Başbuğ’ya ihanet etmiş, ülkücülerin üzerinden  bu millet ihanete Devlet Bahçeli üzerinden devam eden bir guruptan başka bir şey değil” Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi