Kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği profesyonel liglerde aldığı seri galibiyetlerle dikkat çeken Orduspor 1967 A.Ş., sezonun ilk yarısında ise Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığı para cezasılarıyla gündemdeydi. TFF 3.Lig öncesinde iki sezondur aynı logolu formaları kullanan ancak profesyonel liglerde federasyonun dikkatini çeken Mor-Beyazlı ekip, logoyu hem takım hem de forma için logoyu tescil ettirememişti.

1967 yılında kurulan Orduspor ile isim benzerliği dışında bir benzerliği olmamasına rağmen sezonun ilk yarısında Orduspor logolu formalarla sahaya çıkan Ordu temsilcisi, ikinci yarının ilk maçıyla birlikte buna son verdi. İki sezon önce Ordu 1.Amatör Lig ekibi Yeni Mahalle 52 Spor'un isminin değişerek Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü yapılmış ve bi sezonun devre arasında takımın adı Orduspor 1967 A.Ş. olmuştu. İsim değişikliklerine rağmen iki sezondur logo konusunda herhangi adım atamayan Ordu temsilcisi, sezonun ikinci yarısı öncesinde daha fazla maddi kayıp yaşamamak için logoyu kullanmama kararı vermişti.

Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada forma üzerinde logo olması gereken yerde Orduspor 1967 yazısı yer alan Orduspor 1967 A.Ş., bu maçın ardından bu şekilde devam etti. Orduspor 1967 A.Ş. bu maçlardan önce ise birçoğu logo sebebi olmak üzere 130.500 TL para cezası almıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi