24 ay gibi kısa bir sürede 920 kilometre yolu sağlıklı bir yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi vatandaşların memnuniyetini kazandı. Asfalt hizmeti alan mahallelerden sadece birkaç tanesi olan Ünye, Başköy, Yaylalı, Tepeköy Mahalleleri ile Perşembe, Çandır, Yumrutaş, Tepeköy ve Tepecik mahallesi sakinleri yıllar sonra asfalta kavuşmanın sevincini yaşadı. Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesine memnuniyetlerini hazırlattıkları pankartlarla dile getirirken yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.

“Allah devletimize zeval vermesin”

Mahallelerinin asfalta kavuşmasını yıllarca beklediklerini ifade eden Ünye Başköy Mahalle Muhtarı Cemal Mazlumoğlu, “Yıllardır hasretini çektiğimiz yolumuza kavuştuk. Öncelikle bu yolun modern yapıya kavuşturulmasında emeği geçen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere daire başkanlarımıza ve sahada gece-gündüz çalışan personellere çok teşekkür ediyoruz. Bizim için hayal olan bir yolu başkanımızın bir talimatı ile başladı ve bitti. Şükürler olsun. Yapılır mı diye endişe ediyorduk ama yapıldı. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

“9 yıldır yapılmayan yol yapıldı”

Mahalle yolunu vatandaşların artık rahatlıkla kullanabileceğini söyleyen Ünye Yaylalı Mahallesi Muhtarı Metin Okçu, “Ünye ve çevre ilçelerde yapılan sıcak asfalt çalışmasının bizim mahallemizde ne zaman başlayacağını hep sorar dururduk. Tam 9 yıldır yapılmayı bekleyen bu yol artık sıcak asfalt kavuştu. Muhtarlar toplantısında mahallemizin yol problemini başkanımıza aktardığımızda gereken talimatı verdi. Aradan çok zaman geçmeden ekipler altyapı çalışmalarını tamamladılar. Şimdi de sıcak asfalt çalışması bitirildi. Emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere verdiği sözü tuttuğu içinde ayrıca teşekkür” şeklinde konuştu.

“Büyükşehir yolumuzu yaptı”

Perşembe Yumrutaş Mahallesi’ne güzel yatırımlar yaptığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Gündüz Taşkıran, “Yumrutaş Mahallesi yolumuz tamamen bozulmuş ve bitmiş durumdaydı. Talebimizi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine bildirdik.

Onlarda zaman kaybetmeden yolda gerekli düzenlemeyi yaptılar. Şuan yolumuz çok güzel oldu. Ayrıca beton yol ve sanat yapıları içinde Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizim için olmazsa olmazımıza zaman kaybetmeden yanıt vermeleri ve bizlere önem vermeleri çok önemliydi” diye konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi