İlk olarak 14 yaşında o dönen Soyaspor Gençlik adıyla 3.Lig'de mücadele eden Orduspor 1967 A.Ş. Kadın Futbol Takımı forması giyen Melisa Nilgün Keser, uzun yıllar boyunca Ordu ekibinde forma giymişti. 2000 doğumlu başarılı oyuncu, geride kalan sezonda ise Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekibi Trabzonspor A.Ş. forması ile başarılı maçlar çıkarmıştı.

Sezon boyunca sadece iki maç kaçıran 2000 doğumlu Melisa Nilgün Keser, 11 kez ilk 11'de başladığı 2021-2022 sezonunda toplamda 20 maçta görev almıştı. Ordulu oyuncu Trabzonspor A.Ş.'den ayrıldığı haberi sosyal medya hesabından ''Sevgili Trabzonspor ailesi, inişlerimizin ve çıkışlarımızın olduğu, birçok tecrübe edindiğim bu sürede desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bugün itibarı ile Trabzonspor'la karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Beraber çalıştığım hocalarıma, yönetimimize ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.'' açıklamasını yaptı.

Melisa Nilgün Keser, Orduspor 1967 A.Ş. forması giydiği dönemde Kadın U19 Milli Takıma da davet edilmiş ve 4 maçta forma giymeyi başarmıştı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi