Siyanürlü altın madenlerinin devletimize hiçbir katkısı olmadığını ifade eden Adıgüzel; “Atatürk Havaalanı'na Millet Bahçesi açanlar riyakârlık yapıyor. Yeşil adına algı yaparken, doğalını, Allah’ın özenerek yarattığı dünyanın en yeşil yerini yok ediyorlar. Sevgili halkım. Bu siyanürlü altın madenlerinin devletimize zerre katkısı olmadığını, bu alanlarda yapılacak tarım ve turizm faaliyetlerinin daha fazla getirisi olduğunu ispat etmeye hazırım.

Türkiye'de altın madeni işletmeciliğine FETÖ'cü kuruluşların ön ayak olduğunun, bu sektörün amiral gemisi Koza Altın'a el konulduğunun ve sahibinin kaçak olduğunun bilinmesini isterim. Bugün bu faaliyetlere devam edenlerin de Koza Altın'ın uzantıları olduğunun ve hükümet tarafından, yerel yetkililer ve valiler tarafından bunlara yol verildiğinin bilinmesini isterim.

Bu maden işletmeciliğine karşı önergelerimizi ilgili bakanlıklara hazırladık verdik. Her zaman olduğu gibi sürecin sonuna kadar da takipçisi olacağız.” Diye konuştu.

Ayağa kalkın!

Adıgüzel şöyle devam etti: “Ordullular size çağrımdır. Doğasını sevenler, ormanını ağacını sevenler, toprağını sevenler, vatanını sevenler, insanını sevenler, Allah'ını sevenler, ayağa kalkın! Siyanür ve sülfürik asit çetelerine de işbirlikçi bürokrat ve siyasilere geçit vermeyin. Perşembe Yaylası biterse, Aybastı biter. İteniçi Yaylası biterse Korgan biter. Su biter, toprak biter, Ordu biter. Burası dünyanın 8. harikası burası yeni bir Dipsiz Göl yeni bir Salda Gölü faciası olmasın.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi