Gün gelir sıkıntılı zamanlar olur, gün gelir çok güzel günleriniz olur ama önemli olan dünüyle bu günüyle, yarına ve sürece bir dava birikimi ve şuuruyla bakabilmektir” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Altınordu İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Altınordu Teşkilatı ana kademe, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı yemekte konuşan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde yeniden tarih yazacaklarını söyledi.

Merkezin adayı bizim adayımızdır

Adayların açıklanmasının ardından milletvekilliği seçimleri için çalışmaların hızlandırılacağını dile getiren Başkan Yılmaz, “Mahalle başkanlarımız, delegelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlerimiz ve kadınlarımız seçim takvimi başlar başlamaz hemen sahaya inecekler. Biz elbette bütün Ordu'nun büyükşehir belediye başkanıyız, ama aynı zamanda AK Partiliyiz. 7 Nisan da açıklanacak liste kim olursa olsun hiç önemli değil. Genel merkezimiz 'adayınız şu' dediğinde önümüze konulan her bir isim bizim adayımızdır” ifadelerini kullandı. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi