Sezon başında Orduspor 1967 A.Ş. kadrosuna katılan ve bir yıllık sözleşmeye imza atan Metin Sevinç, sezon genelinde gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Mor-Beyazlı ekibin tarihindeki ilk profesyonel sezonunda gol yollarında takıma katkı sağlamayı başaran 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sezon genelinde 33 maçta forma giyerken rakip filelere ise 9 gol atmıştı.

Orduspor 1967 A.Ş.'de teknik direktör Cahit Erçevik'in takımda kalmasını istediği futbolcuların başında gelen Metin Sevinç, aynı zamanda gelen teklifleri de değerlendirmeye alacağı öğrenildi. TFF 2.Lig'e yükselen İskenderunspor A.Ş.'nin ise Metin Sevinç ile yakından ilgilendiği ve takımın hücum oyun tarzına uyacak önemli bir isim olarak Metin Sevinç'i yeni sezonda kadroda görmek istedikleri öğrenildi.

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Metin Sevinç, Siyah-Beyazlı ekipten ayrılarak Kasımpaşa altyapısına transfer olurken daha sonra ise sırasıyla Başkent Akademi, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Bayrampaşa, Fethiyespor ve Düzcespor formaları giydikten sonra Orduspor 1967 A.Ş.'de kariyer zirvesi yaşadı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi