MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve İlçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Şanlıtürk, burada partililer ve Belediye Meclis üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Parti binasında ki istişare programının ardından beraberinde ki heyetle birlikte Fatsa Ülkü Ocaklarını da ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, Misafirperverlikleri için Fatsa Ocak Başkanı Doğukan Ak ve ekibine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Fatsa İlçe Başkanımız Murat Kaçak, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Fatsa Belediye Meclis Üyeleri, İl yönetim kurulu üyelerimiz Yaşar Aktaş ve Turan Erözlen, Fatsa Ocak Başkanı Doğukan Ak ile birlikte, Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası açılışına katılan Başkan Şanlıtürk, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile görüşme fırsatı buldu.

Başkan Şanlıtürk, bu görüşmenin ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, protokol üyelerinin ve vatandaşların katıldığı Fatsa Belediyesi Hizmet Binasının açılışının gerçekleştirildiği programa eşlik etti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Şanlıtürk; “Fatsa’mıza böyle güzel bir bina kazandıran başta; Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Fatsa’da ki programların ardından Ordu’ya dönen Başkan Şanlıtürk, hafta sonunu da çeşitli düğün ve cenaze törenlerine katılım sağlamakla tamamladı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi