MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, beraberindeki heyetle birlikte Kumru’da iftar programının yanı sıra bir dizi de ziyaret gerçekleştirdi. İlçe esnafını da tek tek ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, talep ve beklentilere kulak vererek meselelerin çözümü içinde notlar aldı.

MHP Kumru İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu ile partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Şanlıtürk; “Kumru İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programını İkizce İlçe Başkanımız Özcan Demir, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, Ziraat Odası Başkanı A. Kadir Öngen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Evin, Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Gürgezoğlu, Mahalle Muhtarlarımız, İl, İlçe teşkilatlarımız ve hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber İlçe Esnaflarını da gezerek hal ve hatırlarını soran Başkan Şanlıtürk, burada da talep ve beklentilere kulak vererek notlar aldı.

Başkan Şanlıtürk, ayrıca Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Cumhur ittifakı ortakları AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş’u da ziyaret ederek ilçe hakkında istişarelerde bulundu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi