Toplantının ardından Ordu’ya dönen MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın Ordulu ülküdaşları ile bütün hemşerilerine selamlarını getirdiğini söyledi. Başkan Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Değerli Ağabeyim Prof. Dr. Semih Yalçın Bey ile İlimiz hakkında istişarelerde bulunduk, talimatlarını aldık. Alınan kararların İlimize ve Teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Bütün ilçelerimizde programlar düzenlenecek”

Toplantıda, Milliyetçi Hareket Partisinin son bir yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaların değerlendirildiği ve bundan sonra da seçime kadar yapılacak çalışmaların belirlendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk, açıklamasının devamında ise; “Adım adım 2023; İl İl Anadolu programlarından sonra, “Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlar ile birlikte 125 ilçemizde öncelikli olmak kaydıyla tüm ilçelerimizde programlar düzenlenecek.

“Zillet ittifakını anlatacağız”

Bu programlarda; Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Yeni Anayasa çalışmaları, Terörle Mücadele, Yeni ve Milli Ekonomik model anlatılacak. Ayrıca; Zillet İttifakının, muhalefetin ülkeyi içerde ve dışardaki işbirlikçileri ile nereye götürmek istediği anlatılacaktır. Toplantıda; ayrıca ülke meseleleri ile ilgili işin uzmanları tarafından sunumlar yapılarak il başkanlarımız bilgilendirildi. Yapılan toplantımızın ülkemize milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi