Gürgentepe İlçesinde her yıl geleneksel olarak kutlanan Hıdrellez Şenliklerine beraberinde ki heyetle birlikte katılan Şanlıtürk, etkinlikleri tertipleyen Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’i de makamında ziyaret ederek vatandaşlar adına teşekkürlerini iletti.

Ziyaret ve etkinlik programlarının ardından duygularını dile getiren Başkan Şanlıtürk; “Gürgentepe İlçe Başkanımız Cemal Yalçınkaya, Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert, İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte, Gürgentepe “Geleneksel Hıdırellez” Şenliklerine katıldık. Bu güzel organizasyon ve kıymetli hediyeleri için Belediye Başkanımız Yaşar Şahin Bey’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Gürgentepe Belediyesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Hıdırellez Şenliğine sağladığımız katılımda, vatandaşlarımıza bolluk ve bereketin arttığı, bizlere baharı müjdeleyen Hıdırellez bayramınızı en içten dileklerimizle kutladık. “ dedi.

Anneler Günü etkinliklerini de partisinin Kadın Kolları Teşkilatıyla birlikte Altınordu İlçesinde sürdüren Başkan Şanlıtürk; ‘’Nefes almaya başlayıp, nefesimizi sonlandırıncaya kadar sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum. ” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi