Başkan Şanlıtürk, İl Sekreteri Mehmet Özçelik, Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak, İl Başkan Yardımcısı Erol Güreşçi, İl Başkan Yardımcısı Aydın Torun, Altınordu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Davut Torun ile beraber, İkizce İlçe Başkanı Özcan Demir, Belediye Başkanı Osman Kaygı, Ak Parti İkizce İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçe iştişareler de bulundu.

Toplantının ardından alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Şanlıtürk, ilçede sırasıyla İkizce muhtarlar derneği başkanı Baki Yılmaz Bey’i ziyaret ederek misafirperverliği ve hoş sohbetleri için Başkana teşekkürlerini iletti.

Esnaf ve vatandaşlara ziyaretler

Başkan Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle, İkizce İlçe esnaflarını ve vatandaşları da ziyaret ederek hasret giderdi. İlçe esnaflarına da bol bereketli kazançlar diledi. Ak Parti İkizce İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş’ı da parti binasında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, burada da İlçe hakkında görüş alış verişinde bulunarak başkana çalışmalarında başarılar diledi.

Şanlıtürk, programına İkizce İlçe Başkanı Özcan Demir, Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak, Ak Parti İkizce İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, İkizce İlçe Belediye Başkanı Osman Kaygı’yı da ziyaret etti.

Hafta sonu programlarına Fatsa ilçesini de ekleyen Başkan Şanlıtürk, akabinde Engelliler Haftası münasebetiyle beraberinde ki heyetle, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in düzenlemiş olduğu yemeğe katılım sağladı.

“En büyük engel sevgisizliktir”

Masaları tek tek dolaşarak engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şanlıtürk, sosyal medya post mesajında ise; “Yeter ki engel, zihniyetlerimizde, kalplerimizde, vicdanlarımızda olmasın. En Büyük engel sevgisizliktir; Farkında ol Farket.! Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programların ardından MHP Ordu İl Binasına geçen Başkan Şanlıtürk, burada da partiye akın eden ziyaretçileri kabul etti ve ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları masaya yatırdı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi