İlküvez Mahallesinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Şanlıtürk, İl Başkan Yardımcıları Erol Güreşçi, Alperen Avcı, Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak, İlçe Yöneticileri Mustafa Akbaş, Abdüssamet Çubuk, Senai Cüni, Kamil Semiz, Mustafa Kabakçı ve Serhat Alparslan ile birlikte, İlküvez Mahallesi esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etti.

Sık sık Çaybaşı ve İlküvez mahallesini ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, burada vatandaşlarla hasret giderdi, istişarelerde bulundu ve esnaflara; Allah işlerinde kolaylık ve bol bereketli kazançlar versin diyerek beraberinde ki heyetle birlikte Çaybaşı ilçesine geçti.

İlçede programına Çaybaşı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Başkan Şanlıtürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe hakkında İstişarelerde bulundu.

Çaybaşı Merkez Mahallesi esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, vatandaşlarla kucaklaşarak hasret giderdi. Esnaflarla da ilçe hakkında istişarelerde bulunan Şanlıtürk, esnaflara da Allah işlerinde kolaylık ve bol bereketli kazançlar vermesi temennisinde bulunarak talep ve beklentileri not aldı.

Öte yandan Başkan Şanlıtürk, Ünye Rahvan At Yarışlarında kategorisinde 1. Olan Atı Gölge Deste’nin jokeyi Ferda’yı tebrik ederek; “Ünye Rahvan At Yarışlarında kategorisinde 1. Olmuş Şanlı Türk Bayrağımızı alarak bizleri gururlandırmıştır. Başta jokeyi Ferda kardeşim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi