AK Parti Giresun Milletvekili, Ordu İl Koordinatörü Mehmet Geldi, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.
Milletvekili Geldi’ye ziyaretinde AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk, Giresun Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Halit Yağlıdere, Giresun eski İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi Çetin Çakıroğlu, AK Parti Ordu İl Yönetimi eşlik etti.

MİLLETVEKİLİ GELDİ: “ASIL OLAN MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKTİR”
Ziyarette konuşan Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın başarılı işler yapacağına inandıklarını söyledi.
Milletvekili Geldi, yaptığı konuşmada, “ Engin Tekintaş ile yıllardır siyaset yaptık. Kendilerini ziyaret ederek tebrik etme imkanı bulduk. İnanıyorum ki, Engin Bey kardeşimizle Ordu kayıp yıllarını telafi edecektir. Güze bir geleceği Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte yürüyerek canla başla çalışacaklardır. Halkın içinden gelen, teşkilatların derdini bilen bir kardeşimiz. İnanıyorum ki çok başarılı olacaktır. Bizler teşkilatlarımızla daha verimli çalışma adına sizlere katkıda bulunacağız. Bize düşen görevi elimizden geldiği kadar yapacağız. Asıl olan milletimize hizmet etmektir. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ALTINORDU’MUZA ÇOK GÜZEL DÖNEMLER YAŞATACAĞIZ”
  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise, Milletvekili Mehmet Geldi ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başarılı işlere imza atmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.
     “Bugün bizi ziyaret ederek onurlandıran Giresun Milletvekilimiz Mehmet Geldi beye çok teşekkür ediyorum” diyen Başkan Tekintaş, “Ordu’da seçimlerin ardından özel örnek bir il haline geldi. 20’de 20 sloganıyla yola çıktığımız ve milletimizin taktir ve teveccühü ile 20 Belediye Başkanımızın AK Parti’den oluştuğu bir süreç yaşandı.  Bu süreç bizim için en büyük mutluluktur. İnşallah bu mutluluğumuzu hizmet ile taçlandırarak Ordu’muza, Altınordu’muza çok güzel dönemler yaşatacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve  Altınordu’da ki ekibimiz ile birlikte çok güzel hizmetlere imza atmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek inşallah geçmişi aratmayan ‘Keşke daha önce buluşsaydık’ denilecek dönemi yaşatacaktır. Buna inanıyoruz. Eksikliklerimizi tamamlıyoruz. Ordu İl Koordinatörümüz Sayın Mehmet Geldi zaman zaman ilimizde bulunacaklar. Ankara’da yaptığı çalışmalardan da zaman zaman istifade edeceğiz. Gelecekte birlikte daha güzel günler yaşamak dileğimle başta Milletvekilimiz Mehmet Geldi ve burada bulunan herkese ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi