Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTUR, bünyesinde bulunan tesislerde önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kaliteli hizmet ağı, özgün sunumu, geniş ve kapsamlı mekânları ile Ordu turizmine katkı veren ORTUR, Ünye’de hizmet veren Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinde minik öğrencileri ağırladı.

Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinin ev sahipliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Ordu Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklara yaban hayatı, avcılık ve doğa ile ilgili bilgi verildi. Düzenlenen etkinlikte minik öğrencilere ayrıca yaban hayvanları ve yaban hayvanlarının doğada bıraktığı ayak izleri konularında merak ettikleri sorular görevliler tarafından tek tek cevaplandırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm iştiraki ORTUR A.Ş bünyesinde bulunan Ünye Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklara Tarım Ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Ordu Şubesi tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler verildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi