Bolaman Derin Deniz Restauarant Otel’de Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın da hazır bulunduğu toplantıya MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yurtdışı Teskilatlanma Başkanı Hıfsı Soydemir, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yurtdışı Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Selim Sar, MÜSİAD Avrupa Teşkilat Başkanı Tarık Argıt, MÜSİAD Avrasya Teşkilat Başkanı Doğan Çoşkun, MÜSİAD Avrasya Diplomatik İlişkiler Başkanı Murat Gümüşlüol, MÜSİAD Mena Teşkilat Başkanı Necmettin Öner, MÜSİAD Afrika Teşkilat Başkanı Semih Fermanlı, MÜSİAD Amerika İhracatı Geliştirme Ticaret Başkanı Ahmet Cihaner ve MÜSİAD Avrupa Diplomatik İlişkiler Başkanı Ömer Başkan, MÜSİAD Nürnberg Başkan Yardımcısı Aydın Özcan, MÜSİAD Ordu Başkanı Servet Altaş, MÜSİAD Ordu Yönetim Kurulu Üyeleri, Semih Tezcan, Güray Aksoy ve Serpil Koçan katıldılar.

“Fatsa’mız ve Ordu’muzun için toplantılar çok anlamlı”

Toplantıda konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Türkiye ekonomisinin küre­sel pazara eklenmesinde önemli rol üstlenmesi ve Türkiye’nin ekonomik hayatında küreselleşmenin güçlü aktörü olması, ülkemiz geleceği açısından çok önemli ve kıymetli olduğunu belirterek, “Fatsa olarak birlik olmaya, üretmeye güçlenmeye ve şehrimizin adını dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması ve ilerlemesinde emeği geçen tüm iş adamlarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum. 10 yıl 20 yıl ticaret yapılsa bile bu samimiyetin oluşacağına inanmıyorum. Bu samimi ortamın yakalanabilmesi için gönüllülük esasının ön planda olduğunu görüyorum. Bizde başkanımız öncülüğünde Ordu’da bir MÜSİAD yapılanması oluşturduk. Ordu temsilciliğimizle bir ara neler yapabileceğimiz konusunda istişare yapmıştık ancak pandemi dolayısıyla bir araya gelme durumunuz olmadı. Gerçekten Fatsa’mız, Ordu’muz hızlı gelişen bir şehir. Bu hızlı gelişmeye yatırımcılarımızı nasıl ortak edebiliriz, bu sürece nasıl bir katma değer sağlayabiliriz bunların istişaresi açısından bu toplantılar çok anlamlı. Böylesi güzel insanlara bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyorum. 24 esaslı burada bir belediye başkanının ötesinde bir kardeşleri olduğunu bilmelerini istiyorum.” dedi.

“Çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum”

Toplantıyı organize eden MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur’un MÜSİAD olarak büyük bir aile olduklarını ifade ederek, “Fatsa Belediye Başkanımız Etem bey ne zaman aradıysam bizlerle yakından ilgilendi ve bir istişare durumumuz olduğu zaman hep yanımızda olmuştur. Ordu ilimizde zaten her zaman beraberiz. Hakikaten çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum ve artık bunun adımlarını da bir an önce atmak istiyoruz. El ele vererekten bir yerlere varacağımızdan eminim. MÜSİAD olarak zaten devletimizin arkasındayız. Bu organizasyonumuzda davetimize icabet eden başkanlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi