Orduspor altyapısından yetişerek Ordu Futbolu'nda joker oyuncu gözüyle bakılan Mustafa Bayhan, sezonu kapattı. Kariyerine sağ bekte başladıktan sonra orta saha ve on numara mevkilerinde oynayan Mustafa Bayhan, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de Orduspor 1967 A.Ş. forması ile sol bekte başarılı maçlar çıkarmıştı.

2021-2022 sezonunda da Orduspor 1967 A.Ş. ile yoluna devam ederek uzun bir aradan sonra profesyonel liglere dönüş yapan Mustafa Bayhan, sezon başından bu yana farklı mevkilerde oynadı. 24 yaşındaki futbolcu sezon başından bu yana Orduspor 1967 A.Ş. forması ile 19 maça çıkıp 1 kez gol atarken, Fethiyespor ile oynanan maçta sakatlık geçirmiş ve maçı sakat sakat tamamlamıştı.

Orduspor 1967 A.Ş. ise Mustafa Bayhan'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada ''Hafta sonu oynanan Fethiyespor karşılaşmasında, zeminin elverişsiz olmasından dolayı çime takılarak sakatlık yaşayan futbolcumuz Mustafa Bayhan'ın çekilen emer sonucunda sağ ayak dış menisküsünün yırtıldığı ve ön çapraz bağlarının koptuğu belirlenmiştir. Futbolcumuz Mustafa Bayhan sakatlığından dolayı sezonu kapatmıştır.'' ifadelerine yer verildi.
 

Editör: Haber Merkezi