Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle Play-Off potasındaki yerini korumayı başaran 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu sezon sahaya çıktığı 11 maçta rakip filelere 19 gol atarken 3.Lig 1.Grup'ta en çok gol atan takım konumuna yükseldi. 52 Orduspor Futbol Kulübü bu alanda en yakın rakibine 3 gol fark atarken, takımda gol yükünü ise Nevzat Bilen çekiyor.

Yeni sezonda hücum hattını yenileyen ve Nevzat Bilen, Batuhan Er, Sefa Kınalı, Emir Uzun, Yusuf Mert Tunç ve Seydi Kayasoy gibi isimleri kadrosuna katan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde en çok gol atan isim ise Nevzat Bilen oldu. Anıl Taşdemir'in kadro dışı kalmasıyla birlikte kaptanlığı da alan Nevzat Bilen, 19 gol atan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde 6 gol atmayı başardı. Ordu ekibinde en golcü ikinci isim 3'er golle ise genç forvet oyuncusu Emir Uzun ve tecrübeli forvet Batuhan Er oldu.

52 Orduspor Futbol Kulübü'nde bu sezon 6 gol kaydeden Nevzat Bilen ise TFF 3.Lig 1.Grup'ta Entegre Solar Elazığspor forması giyen Ömer Faruk Sezgin'in 7 gollük performansı sonrasında ikinci sırada yer alıyor. 3.Lig'de 3 ayrı grupta ise şu ana kadar en çok gol atan isim 8 golle 3.Grup ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. forması giyen Murat Can Bölükbaşı oldu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi