Türk Futbolu'nda çok fazla rastlanmayan durumlardan birisini yaşayan Fatsa Belediyespor, 3 sezondur teknik direktörünü değiştirmezken bu süreçte Niyazi Hüseyinoğlu ile yoluna devam ediyor. Teknik Direktörlük görevine getirilmeden önce de Fatsa Belediyespor'da Genel Kaptanlık yapan Niyazi Hüseyinoğlu, yeni sezon öncesinde ayrılık sinyali verdi.

2021-2022 sezonunda ligde kalmayı başaran Fatsa Belediyespor'da Niyazi Hüseyinoğlu takımın hedefi gerçekleştirdiği için takım adına mutlu olduğunu ancak kendisinin bireysel olarak takımı Play-Off yarışında tutmaya çalıştığını belirtmişti. Hüseyinoğlu: 'Bu sene özellikle takımı Play-Off’a yakın tutmak istedim. Kulüp olarak ligde kalma hedefimizi tutturduk ancak hoca olarak hedefin altında kaldığımızı düşünüyorum. Ben, ekibim ve camia yeterince fedakarlık yaptı. Seneye evimizde çalışma imkanımız olursa hem yönetimimizden hem de camiamızdan farklı beklentilerimiz olacak. Daha yüksek hedefler koymak istiyoruz. 150 bin nüfuslu bir ilçeyiz. Camia da gelecek sezon üst sıraları istiyor. Gelecek sezon olursam, kesinlikle hedefi olan bir Fatsa Belediyespor ile devam etmek istiyoruz. Onun dışında benim için bir alternatif yok” diyerek sözlerini tamamladı.' dedi.

Niyazi Hüseyinoğlu 3 sezonluk Fatsa Belediyespor kariyerinde şu ana kadar 95 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 29 galibiyet, 28 beraberlik ve 38 mağlubiyet elde etti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi