Yeni sezona üç maçta üç beraberlikle başlayan ve Türkiye Kupası 1.Tur maçında da aldığı mağlubiyetle kupaya erken veda eden Fatsa Belediyespor, hafta sonu İzmir’de Bergama Belediyespor’un konuğu olacak. Bergama Belediyespor ile Fatsa Belediyespor arasındaki karşılaşma ise Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu’nun 100.maçı olacak.

2018-2019 sezonunun ikinci yarısını Genel Kaptanlık görevine getirilen ve takibindeki sezonlarda teknik direktör olan Hüseyinoğlu, istikrarlı şekilde takımın başında görevine devam ediyor. Fatsa Belediyespor teknik direktörü olarak dördüncü sezonuna giren Ordulu teknik adam şu ana kadar 99 maçta görev aldı. 


Niyazi Hüseyinoğlu, Fatsa Belediyespor kariyerinde şu ana kadar 99 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 29 galibiyet, 31beraberlik ve 39mağlubiyet elde etti. Fatsa Belediyespor’u kısıtlı imkanlarla ligde tutmayı başaran Hüseyinoğlu, yeni sezonda ise gözünü Play-Off’a dikti.

Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu, şu ana kadar takımı yönettiği 99 karşılaşmada ise 1.19 puan ortalaması tutturdu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi