2021-2022 sezonunda TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Fatsa Belediyespor, son 2.5 sezondur Niyazi Hüseyinoğlu gözetiminde ligde mücadele ediyor. Takımı kısıtlı imkanlar doğrultusunda iki sezondur ligde tutan ve bu sezonda da küme düşme potasının uzağında olan Fatsa Belediyespor'da, başarılı teknik direktör istikrarını sürdürüyor.


2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Genel Kaptan olarak Fatsa Belediyespor’da göreve başlayan genç teknik adam, o sezon İsmail Cem Cambaz gözetiminde takımı ligde tutmayı başarmıştı. 2019-2020 sezonunda ise bir anda Fatsa Belediyespor teknik direktörlük koltuğuna Niyazi Hüseyinoğlu'nu getirdiğini açıklarken, 44 yaşındaki teknik adam iki sezonda 56 lig karşılaşmasında 18 galibiyet, 13 beraberlik ve 25 mağlubiyetlik performans ortaya koymuştu.

Yeni sezonda ise ligde şu ana kadar 24 maçta takımı çalıştıran Niyazi Hüseyinoğlu, takımın başında ligde toplamda 80 maça çıktı. Ordu doğumlu Niyazi Hüseyinoğlu, Fatsa Belediyespor ile Türkiye Kupası'nda da 5 karşılaşmaya çıkarken, Başkent Gözgözler Akademi Futbol Kulübü karşısında toplamda 86.maçına çıkacak

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi