Yarım asra yaklaşan mazisi ile adeta kanayan bir yaraya dönüşen Nizamettin mahallesi Küme Evleri mevkiinde yaşanan ulaşım çilesine Başkan Aşkın Tören son verdi.

Nizamettin Mahallesi Küme Evleri olarak bilinen Kulaçlar ve Ateşler Küme Evlerini birbirine bağlayan 2 km'lik yol, Altınordu Belediyesi tarafından sıcak asfalt ile buluşturuldu. Aynı zamanda Selimiye Boztepe bağlantısı da olan Küme Evleri mevkiinde uzun yıllardır beklenen asfalt çalışması mahalle sakinlerine büyük sevinç yaşattı.

Yol çalışmalarıyla ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Biz göreve geldiğimizde ‘Altınordu’da ulaşımı sorun olmaktan çıkaracağız' demiştik. Bu hedef doğrultusunda gece-gündüz çalışıyoruz. Ekiplerimiz bir taraftan kent merkezinde etap etap sıcak asfalt çalışmaları yaparken bir taraftan da kırsal mahallelerde hummalı beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Nizamettin Mahallesi Küme Evleri mevkisinde vatandaşlarımızın yıllardır yaşadığı bir mağduriyet söz konusu idi. Bu bölgede 2 km'lik sıcak asfalt çalışmamızı kısa sürede tamamladık. Mahallemize bölgesine ve şehrimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk bizim motivasyonumuzu ve enerjimizi artırıyor. Standardı yüksek güvenli ve konforlu yollar aynı zamanda bizi vatandaşımızın kalbine de ulaştırıyor” dedi.

Nizamettin mahallesi küme evlerinin yol sorununun yaklaşık 50 yıldır devam ettiğini belirten mahalle sakinleri uzun yıllardır bekledikleri hizmetin sevincini yaşadıklarını belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi