Geçtiğimiz sezon Kocaelispor formasıyla 1.Lig'e yükselme sevinci yaşayan ve 27 maça çıkarak takımına savunma anlamında büyük katkılar sağlayan 37 yaşındaki Numan Çürüksu, takım ile üst ligde yoluna devam etmemiş ve sezonun ilk yarısını dinlenerek geçirmişti. Yarım sezondur futbol oynamayan ancak futbolu bırakmayı düşünmediğini söyleyen Çürüksu, Ordu ekiplerinden gelecek teklifleri değerlendirmeye almak istediğini belirtmişti.

2009-2010 sezonunda transfer olduğu Orduspor'da 3.5 sezon kalan ve Süper Lig'e çıkan kadroda yer alan Numan Çürüksu, Süper Lig'e çıkılan sezon Play-Off maçları dahil 25 maça çıkmıştı. Süper Lig' çıktıktan sonra şans bulamayan ve bir sezon sonra takımdan ayrılan Numan Çüruksu, Mor-Beyazlı takımda 40 maça çıkmıştı.

Tecrübeli futbolcu, sezonun devre ilk yarısında Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan Orduspor 1967 A.Ş. ile İçel İdman Yurdu maçını izlemek için Ordu'ya gelirken, Ordu taraftarları tarafından yoğun sevgi gösterileri maruz kalmıştı. Numan Çürüksu'ya henüz Ordu ekiplerinden resmi bir teklifin gitmediği de öğrenildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi