Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler Odası hizmet binasını da gezen Prof. Dr. Yarlıgaç; Odanın çalışma ve hizmet alanını çok beğendiğini söyledi.

 Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Tarık Yarılgaç’ı; Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel ve Oda Sekreteri Bahadır Baş karşıladı.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Ertuğrul Yüksel; “Sayın Rektörümüze odamızı ziyaretlerinde dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisini yakinen tanıyoruz. Rektörümüz çok çalışkan ve birçok projeye imza attığını biliyoruz. Bizi ihmal etmedi bizlere iadei ziyarette bulundu. Odalar, Üniversiteler, Sivil Toplum örgütleri demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Bu anlamda bu kurumların yan yana durması, birlikte bazı konularda hareket etmesi çok önemlidir. Bizde zaten sürekli kendileri ile istişarede bulunuyoruz. Hatta oda olarak Sayın Rektörümüzden bir talebimiz olmuştu. Oda üyelerimize ve stajyerlerimize ‘Yüksek Lisans’ ile ilgili sağolsun bir çalışma başlattılar” dedi.

 

“Ortak çalışmalarımız var”

 

Rektör Tarık Yarılgaç; “ Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaretimiz hem çalışkan başkanımızı hem de ekibini ziyaret etmek benim içinde memnuniyet vericidir. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler bu gün toplumda gizli, fakat birçok işlevi olan çalışmalar ile ülkenin görünmeyen yüzlerinin olduğunu topluma ve devlete faydalı olduklarını istişarelerde daha iyi anlıyoruz. Üniversite olarak Ordu Mali Müşavirler odası ile belli ortak çalışmalarımız var. İlerde pek çok projeyi birlikte gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Bu konuda istişareler yapmak üzere hem de konuyu gündeme taşımak üzere bir aradayız”

Editör: Haber Merkezi