Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması sonuçlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ortaklaşa düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Medical Park Antalya Hastane Kompleksi üst yönetimi tarafından dereceye giren resimlerin belirlendiği yarışma, yoğun katılıma da ev sahipliği yaptı.
Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Doğrul, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Başhekimi Dr. Şerif Köksal, Başhekim Yardımcısı Dr. Reşit Ağar’ın dereceye elde eden öğrencilere ödül takdim ettiği törene, öğretmen ve aileler de katıldı.
Yarışmada birincilik ödülünü AKEV Koleji’nden 3’üncü sınıf öğrencisi Nehir Ozan elde ederken, ikincilik ödülünü TED Antalya Koleji’nden 3’üncü sınıf öğrencisi Ayda Elsöz, üçüncülük ödülünü TED Antalya Koleji’nden 4’üncü sınıf öğrencisi Sara Kurum, birinci mansiyon ödülünü TED Antalya Koleji’nden 5’inci sınıf öğrencisi Zeynep Günbahar ve mansiyon ikincilik ödülünü ise Konyaaltı İlköğretim Okulu’ndan 4’üncü sınıf öğrencisi Tunay Kudun kazandı.
Kaynak: iha