Türkiye'nin önde gelen kurumsal müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Belde Evler projesi meslek gruplarına yönelik tanıtım programlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Belde Evler satış ofisini ziyaret eden Ordu Genç İş Adamları Derneği (OGİD) üyelerine özel tanıtım programı yapıldı.

 

Ordulu genç iş adamlarının liderlik vasıflarını geliştirmeyi amaçlayan ve bu amacı doğrultusunda Ordulu genç işadamlarını bilgi ve donanım olarak desteklemeyi hedefleyen OGİD üyelerinin katıldığı programda Belde Evler ile Ordu'da konut anlayışının değiştiği, konut alanında birçok ilkin Belde Evler projesiyle hayata geçtiği konuşuldu.

 

Projenin detayları hakkında bilgi veren İntaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Kurt, geleceğin konforunu sunan projeler gerçekleştirdiklerini belirterek Belde Evler'in sadece Ordu'da değil, Türkiye ölçeğinde de konut projelerine örnek teşkil edecek bir proje olduğunu ifade etti. Proje ortaklarından Göktuğ Özmen ve Murad Yıldız'ın katılımıyla düzenlenen tanıtım toplantısında OGİD üyelerine Belde Evler'in daire seçenekleri, yaşam alanları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiler verildi.

 

Hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesi

 

Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda, Belde Otel arazisi üzerinde inşasına başlanan Belde Evler, günümüzün konut beklentilerindeki sosyal donatı alanlarına ve konforlu yaşam şartları ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

%70 peyzaj alanına sahip Belde Evler'de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanısıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri.

 

Tüm dairelerden deniz manzarası, daire içlerinde dünya markaları ve anahtar teslim gibi özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini sakinlerine sunmayı hedefliyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi