Göreve geldiği günden bu yana eğitime büyük önem veren ve alandaki çalışmaları destekleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı okul ziyaretleri kapsamında Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu’nda idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel’in de bulunduğu ziyarette Başkan Tavlı öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

“Destekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fezail Kalafat, “sizleri okulumuzda ağırlamak her zaman bizlere onur vermiştir. Kıymetli zamanlarınızı harcayarak bizleri ziyaret ettiğiniz için ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediyesi’nin ve Başkan Hüseyin Tavlı’nın her zaman eğitim çalışmalarında desteklerini gördüklerini ifade eden Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ise “Okulumuz etkin çalışmalar yürütüyor. Güzel emek ve destek var. Arkadaşlarımızın emeği ile bölgede cazibe merkezi haline geldi. Okulumuzun göz dolduran başarılı çalışmaları diğer şehirlerden de beğeni ile takip ediliyor. Bu nedenle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tabi bu güzel başarılı çalışmalarda Sayın Başkanımızın bizlere çok çok kıymetli ve sahada her alanda desteği bulunuyor. Bizlere her zaman maddi manevi destek veriyor. Gerek eğitimler, gerek yapım işleri gerekse atölye çalışmaları noktasında kapısını ne zaman çalsak birinci önceliği eğitim oluyor. Bu nedenle sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi