Planlanan kursların başta; Temel Robotik Kursu, Belletmen Eğitimi Kursu, Eğitimde Fatih Projesi (Pardus) Kullanımı Kursu, STEM (Temel Seviye) Kursu, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Masal Anlatıcılığı Kursu, İlk Yardım Eğitimi Kursu, E-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu, Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Uygulama Sınavı Sorumlusu Kursu, Öğretmenlik Uygulaması Danışmanlığı Eğitimi Kursu ve Arduino Uygulamaları (Temel Seviye) Kursu olmak üzere 19 alanda 179 kurs açılmış ve 1.895 öğretmenimiz bu kurslara katılarak sertifikalarını aldılar.

Milli Eğitim Bakanlığınca 3 Aralık 2021'de düzenlenen Millî Eğitim Şurası'nda alınan tavsiye kararları ve önerilerinin ana konularından birisi "Öğretmenlerimizin Mesleki Gelişimleri" olmuştur. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2021 yılında yapmış olduğu Mahalli Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleriyle öğretmenlerin mesleki gelişimlerine destekte bulunduğu gibi 2022 yılı için planladığı 25 alanda 100 kurs ile desteklerini sunmaya devam edecek.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Yetenekli öğrencilere yönelik farkındalık eğitimi de yapacaklarını bildirdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi