Altınordu Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda öğretmenlerle buluşan Müdür Vargeloğlu, Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerinin Özel Bürolarında görevli öğretmenler ve AR-GE biriminde proje çalışmalarını yürüten ekip ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

Müdür Vargeloğlu'nun İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerinde yürütülen faaliyetler ile yapılan ve planlanan projeler konusunda bilgi aldığı toplantıda, İl Millî Eğitim Şube Müdürlerinden Ramazan Töngel ve Musa Gözüdik hazır bulundu. Toplantıda Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Büroda görevli öğretmenler tarafından planlanan çalışmalar ve projeler konusunda sunum yapıldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerinde görevli öğretmenlerle tek tek tanışarak, yürütülen çalışmaları değerlendiren Müdür Vargeloğlu, "İlçelerde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile eğitim yatırımlarımızın yanında, proje çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerekli tedbirleri alarak okullarımızı açtık. 2023 Eğitim Vizyonu'muz doğrultusunda ekip ruhuyla çalışarak başarıyı birlikte yakalıyoruz ve yakaladığımız bu başarıyı sizlerle sürdürüyoruz. Yaptığınız çok güzel işler var. İlçelerimizde görev yapan öğretmenlerimizin proje başvurularına destek olalım. Öğretmen ve öğrencilerimizle iletişimde olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerde bir araya gelelim. Eğitim öğretim adına yapılan güncel faaliyetleri takip edelim. İlçelerinizdeki projele ve çalışmalarınızı, web sitelerinizde ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşınız. Kurum kültürüyle hareket ederek ekip ruhu ile yaptığınız çalışmalarda gösterdiğiniz gayret için teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi