Meclis Başkanlığı ve Basın Konseyi Başkanlığı da yapan usta gazeteci Oktay Ekşi, 50 yıllık gazetecilik deneyimini ve anılarını aktardığı ‘Gazetecilikte Geçen O Yıllar’ kitabını sevenleri için imzaladı. Usta kalem Oktay Ekşi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde Kaynak Yayınları’nın düzenlediği imza gününde okuyucularıyla buluştu.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren yazar Oktay Ekşi, “Gazetecilikte geçirdiğim 58 buçuk senenin ardından, şimdi de meslek yaşantımın 4 yılını konu edinerek ‘Gazetecilikte Geçen O yıllar’ isimli kitabımı ele aldım. Kitap imzalamak, okurlarıyla buluşmak bir yazar için çok mutluluk verici bir şey. Ben de bu buluşmayı memleketim olan Ordu’da gerçekleştirdiğim ve bu duyguyu daha yoğun yaşayabildiğim için çok şanslıyım. Oldukça güzel yıllarımın geçtiği Ordu’mda sevdiklerim ve özlediğim dostlarımla buluşabilmek de harika bir duygu.” dedi.

Düzenlenen imza gününde Ekşi’yi; CHP Ordu Milletvekili aday adayı Av. Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bülent Akpınar, CHP Ordu 24. Milletvekili İdris Yıldız, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli, OSMMMO Başkanı Bahadır Baş gibi birçok isim de yalnız bırakmadı. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu

Editör: Haber Merkezi