Altınordulu çocukların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarını hedefleyen Altınordu Belediyesi, ikinci yarı yıl öncesi okullarda hummalı bir temizlik çalışması yaptı.

Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ve kırsalda bulunan okullarda geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gece gündüz vardiya usulü ile yapılan çalışmalarda okulların bahçe ve çevre temizlikleri yapılarak öğrenciler için sağlıklı ve hijyenik bir ortam hazırlandı.

Öğrencilere özel düzenlediği “Sömestr sinema günleri” ile Altınordulu çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatan Altınordu Belediyesi, ikinci yarı yıl öncesi eğitim kurumlarının fiziki ortamlarını da hem öğrenciler hem de öğretmenler için tertemiz pırıl pırıl yaparak hazırladı.

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, yıl boyu rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra öğrencilere kırtasiye seti hediyesi, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, bakım onarım çalışmaları, oyun sahalarının düzenlenmesi ve daha birçok alanda öğrenciye ve eğitime desteklerini sürdürüyor.

 “Başarılı bir ikinci yarı yıl diliyorum”

Öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir ikinci yarı yıl dileyen Başkanı Aşkın Tören “Daha iyi fiziki koşulların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılına tertemiz ve güvenli bir şekilde girmiş olacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. İkinci yarı yılda da tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi