CHP'nin 1 Kasım'daki milletvekili adaylarından Nuraya Ataoğlu 1 KAsım'da ülke genelinde 14 milyon seçmenin sandığa gitmediğini hatırlatarak bu rakamın Ordu'nun ve Türkiye'nin kaderini değiştirecek büyüklükte olduğun kaydetti.

Ataoğlu, "Ülke genelinde 14 milyon seçmen sandığa gitmemiş. Bu rakamlar ülkenin ve Ordu'nun kaderini değiştirecek bir sayı. Bütün olanlar sizin yüzünüzden. Kimi boykot  ediyorsunuz, ya da tatilde miydiniz. Şimdi oturduğunuz meclislerde ahkam kesersiniz" diye sordu.

 

Eleştiriler haksız

 

Aynı zamanda CHP Ordu İl Kadınlar Komisyon Başkanı olan Nuray Ataoğlu, kadınlar olarak bütün çalışmalara katıldıklarını, "çalışmadılar" diyenlerin haksızlık yaptığını da belirterek, "CHP'li kadınlar çalışmadı diyenler var. Partiyi ayakta tutan kadınlar. Çok biliyor iseniz gelipte bizlerle bir köy yada saha çalışmasına katılsaydınız.TV'nin karşısına geçipte ahkam keseceğinize bir teşekkür edip o kadınların emeklerine saygı gösterip onları motive etseniz. Kadınların emeğini kimselere harcattırmam. Her lerde emeğimiz var sözümüzde olacak" dedi.

 

Ordu YORUM

 

Editör: Haber Merkezi