Ordu ekibi Fatsa Belediyespor'un dört sene kalesini koruduktan sonra yeni sezonda Ordu'yu profesyonel liglerde ikinci temsil edeceği ikinci sezonuna giren Orduspor 1967 A.Ş.'ye transfer olan Ömürcan Çavuşoğlu, Fatsa Belediyespor'da olduğu gibi eldivenleri kimseye bırakmadı. Fatsa Belediyespor'da dört sezonda 103 maça çıkan tecrübeli kaleci, Orduspor 1967 A.Ş. kariyerinde ise lig maçlarını kaçırmayarak başladı.

Ligde geride kalan 10 haftalık bölümde bir haftayı BAY geçen Orduspor 1967 A.Ş.'de oynanan 9 lig maçında da kaleyi koruyan Ömürcan Çavuşoğlu, Fatsa Belediyespor'da geçirdiği son sezonunun ise gerisinde kaldı. Yeni takımı Orduspor 1967 A.Ş.'de 10 haftalık süreçte 10 golü kalesinden çıkaran Ömürcan Çavuşoğlu, bu maçların ise sadece 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

32 yaşındaki Ömürcan Çavuşoğlu, Fatsa Belediyespor kariyerinde özellikle kurtardığı penaltılarla da ön plana çıkarken geçtiğimiz hafta ilk 10 haftalık süreçte sadece 5 gol yemiş ve 10 maçın 7'sinde kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi