Sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Tokat'a atamasının yapıldığını belirten Çetin Oranlı haftaya yeni görevine başlayacağını belirtti.

Oranlı açıklamasında şunları dile getirdi: "Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu'nun yaptığı rotasyon çerçevesinde yaklaşık 4,5 yıldır yürüttüğüm Ordu Şube Müdürlüğünden Tokat Şube Müdürlüğüne atandım. Bu zaman zarfında acı-tatlı pek çok şey yaşadık. Görev sürem boyunca pek çok değerli dost edinmek benim için en önemli kazanç olmuştur. Memleketim Ordu ve buradaki dostlarımız-hemşerilerimizle muhabbetimiz bâkidir. Allah kısmet ederse, önümüzdeki hafta içerisinde yeni görev yerim Tokat'ta mesaiye başlayacağım. Tokat'ta bir dostunuzun olduğunu unutmayın. Bilmeden, istemeden kırdığım arkadaşlarımız var ise hakkını helal etsin. Benim hakkım geçmiş ise helal ediyorum. Aynı zaman dilimi içerisinde Ordu'da göreve başlayacak olan değerli arkadaşım Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürü Murat Yürekli'ye de başarılar diliyorum. Hepimiz için hayırlı olsun."

Murat Yürekli?
 
1971 Malatya doğumlu. Yaklaşık 20 yıl yerel ve ulusal gazetelerde muhabir olarak görev yaptı. Önceki adı TRT-2 olan TRT Haber Kanalında yayın yapan Kırılma Noktası adlı haber belgesel programının yaklaşık 5 yıl koordinatörlüğünü yaptı.

TRT-6’nın kuruluşunda bulundu ve bölgede 39 bölüm olmak üzere  Şark Pazarı ve Fırat’tan Dicle’ye isimli belgeselini hazırladı.
 
Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü bünyesinde bir süreliğine “Savaşın Çocukları, Ateş Topu Dünya, Orta Afrika Gerçeği, Yaralı Kent Halep ve Kırım’da Sürgün Korkusu” isimli web belgesellerini hazırladı.
 
Kalmar Üniversitesi ve Fojo Media İnstitute  uhdesinde “AB’de Gazetecilik Eğitimi Programı’na katılan Yürekli aynı zamanda Sosyoloji eğitimi aldı. 
 
Bir süreden beri Basın İlan Kurumu Samsun İl Müdürlüğü görevini yapan Yürekli evli 2 çocuk babasıdır. Ordu Yorum



 
Editör: Haber Merkezi