1967 yılından bu yana Orduspor'un mabedi olan Ordu 19 Eylül Stadyumu uzun süredir yıkılacağı söylentilerine rağmen son yıllarda her hafta farklı takımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 3.Lig'de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün yanı sıra bu sezon 3.Lig'e yükselen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün iç saha maçları için kullandığı Ordu 19 Eylül Stadyumu, geçtiğimiz Çarşamba günü eski günlerini anımsattı.

Uzun yıllardır 3.Lig'de şampiyonluk hedefi ile mücadele etmesine rağmen 19 Eylül Stadyumu'nda istediği taraftar sayısına ulaşamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün aksine tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig'de bu sezon iç saha maçlarında her geçen gün taraftar sayısını artıran Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü taraftarları, Fethiyespor maçında adeta şov yaptı.

Akşam saatlerinde oynanan maçta Kapalı tribün ve maraton tribününde yaklaşık 4-5 bin Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü taraftarları yer alırken, maç boyunca susmadı. Mor-Beyazlı ekibin taraftarları 1-1 biten maçın ardından ise takımı tribüne çağırarak destek verdi.

Editör: Haber Merkezi