2022-2023 sezonu öncesinde yeniden yapılanmaya girerek yeni bir yönetim oluşturan Perşembespor hemen akabinde ise teknik heyet ve futbolcularda değişikliğe gitmişti. Kurduğu kadro ile lig öncesinde transfer şampiyonu olan ve aynı zamanda şampiyonluğun en büyük favorisi olan Perşembespor, şu ana kadar ligde 12 maçta 69 gol attı.

Teknik Direktörlüğünü eski forvet Mehmet Batuhan Şenel'in yaptığı Perşembespor, oynadığı maçlarda birisi hükmen galibiyet olmak üzere rakiplerine gol olup yağarken maç başına ise 5.75 gol ortalaması tutturdu. Perşembespor bu sezon şu ana kadar en farklı galibiyetlerini 14-1 ve 9-0'lık maçlarla Adem Aksoy Boztepespor maçlarında alırken, Gölköyspor ve Mesudiyespor karşısında aldığı 7-0'lık galibiyetlerle de dikkat çekmişti.

Ordu 1.Amatör Lig'de ise şu ana kadar Perşembespor ile birlikte 11 takım attığı gol istatistiğinde 30 gol barajını aştı. Perşembespor'un ardından C Grubu'da yer alan 52 Yalıköyspor attığı 54 golle en golcü ikinci takım olurken Kumruspor ise 49 golle en golcü üçüncü takım oldu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi