Altınordu Belediyespor ve Ordu Büyükşehir Belediyespor adlarıyla Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol'una yıllarca damga vuran ve bu sezon yıllar sonra 1.Lig'de mücadele eden Ordu temsilcisinde sezon başında küçük bir kaos yaşanmıştı. Yoluna Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü adıyla devam eden ve ilk iki maçını kazanan Engelsizler Ordusu, üçüncü maçında deplasmanda Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımı ile karşılaştı.

Karabük Yeni Mahalle Merkez Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu 15-14 önde bitiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı devre arasına ise 37-20 sayı üstünlüğü ile girdi. Engelsizler Ordusu maçın 3.periyodunu 49-30 önde bitirirken, maçı ise 67–43 gibi net bir skorla yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oynadığı 3 maçı da kazanarak 6 puan topladı ve ligde puan farkıyla liderliğe yükseldi.

SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi