2022-2023 sezonunda mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Süper Ligi'ne TSK Rehberlik Merkezi'ni yenerek başlayan ve geçen sezonki yaşadığı şampiyonluk moralini tazeleyen Ordu Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı için işler yolunda gitmiyor. Mütevazı kadrosuyla Süper Lig'de mücadele eden Engelsizler Ordusu, 6.hafta maçında deplasmanda Tosyalı İskenderun Engelliler ile karşılaştı.

Ligde oynadığı son dört maçı kaybeden ve deplasmana kazanmak için giden Ordu Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı, istedeğini alamadı. Rakibi karşısında kazanmak için bir oyun ortaya koymak isteyen ancak zaman zaman tutuk bir oyun sergileyen Ordu ekibi, parkeden 86-63 mağlup ayrılarak bu sezon oynadığı 6.maçında 5.yenilgisini aldı.

Tosyalı İskenderun Engelliler ile Ordu Büyükşehir Belediyespor arasındaki maçta ev sahibi ekibin tecrübeli oyuncusu Mohsen Tamardash attığı 32 sayıyla maçın en skoreri olurken, Ordu Büyükşehir Belediyespor'da Ferda Sekmen attığı 22 sayıya rağmen mağlubiyeti engelleyemedi.

Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi