Coşkun Yüce / Ordu Yorum


Resmi Gazete ‘de yayımlanan atama kararlarına göre; Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Bu sebeple, Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, görevini İsmail Dalkılıç’a devretti.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personelleri katıldı. Yeni Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, 2 yıl boyunca Ordu İl Emniyet Müdürü görevini yürüten Hakan Kırmacı’ya hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Hakan Kırmacı ise değişikliğin hayırlı olması temennisinde bulunarak Ordu İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç’a Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün forsunu verdi.


“Bizim teşkilatımızda tayinler sıkça yaşanmaktadır”


Yeni Ordu Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, yaptığı açıklamada, “Ordu’ya emniyet müdürü olarak atandım. 1,5 yıldır polis başmüfettişi olarak görev yapıyordum. Memuriyette özelliklede bizim teşkilatımızda tayinler sıkça yaşanmaktadır. Atandığımız bu görevlerde belirli bir süre yok. Bazen sürprizler oluyor. Zamanlı zamansız ayrılmak durumunda kalabiliyoruz. Malumunuz olduğu üzere; bu yıl içinde de ikinci kez kararname çıktı. Bu kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürü olarak atandım. Görevi bana devreden Müdürümüz Sayın Hakan Kırmacı’nın yapmış olduğu hizmetleri daha yukarıya çıkarmaktır. Bunun için çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“Hizmeti daha ileri götürmek için çalışacağız”


Sayın müdürümüz Hakan Kırmacı, 2 yıldan fazla Ordu ilimize hizmet etti. Bugün itibariyle de görevini tamamladı. Ondan bu görevi ben devralıyorum. Hizmeti daha ileri götürmek için çalışacağız. Ben sayın müdürüme burada ki hizmetleri için tüm Ordu Emniyet Müdürlüğü çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde, alabileceği diğer görevlerde kendisine üstün başarılar diliyorum. Ailesiyle sağlıklı mutlu nice günler temenni ediyorum” diye konuştu.

Hakan Kırmacı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle vedalaşarak buradan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi