Ordu’da Fenerbahçe taraftarlarını çatı altında toplamak adına 3 sene önce kurulan Ordu Fenerbahçeliler Derneği’nde seçim heyecanı yaşandı. 3.kez Genel Kurul’a giden Ordu Fenerbahçeliler Derneği’nde başkan Bahadır Baş yoğun iş temposu ve Ordu Mali Müşavirler Odası başkanlığı yaptığı için aday olmak istemedi. Kongrede Başkan Adayı olan Melih Acar ise Derneğin yeni başkanı oldu.
3.yılında Ordu Fenerbahçeliler Derneği’nin başkanı olan Melih Acar, hep birlikte bu işi yaptıklarını ve bayrağın artık kendisine teslim edildiğini belirtirken, yine hep birlikte olmaya devam edeceğiz dedi.

”Sadece maç izlenen bir yer değil sosyal sorumlulukların içinde olan bir dernek olduk”


3. Olağan Genel Kurulu hepimize hayırlı uğurlu olsun.Nerden başlasam bilemiyorum; çünkü dernek için çalışmalara başlamamız daha dün gibi gelse de 3 seneye ulaşmışız.Bu süreçte çok zorlu süreçten geçtik desem yeridir. Dernek için ilk adımları Değerli başkanım,dostum,ağabeyim Bahadır BAŞ ve Tan AŞKAN kardeşimle bir araya geldiğimizde derneğin ödenmesi gereken bir borcu vardı.İlk bir ağabeyimizin yanına gittik borçtan haberleri olmadan “Siz derneği alın biz üzerimize düşeni yaparız” dediler ama borcu olduğunu duyunca bu borç ödenmez boşuna çaba harcamayın dediler. Ama yılmadık biz bu borcu birlik, beraberlik çerçevesinde öderiz dedik ve ödedik. Bunun yanında ilk sermayemizi veren yönetim kurulu üyemizde oldu. Dernek binasının tutulması,tadilatı,eşyalardır derken bugünkü Ordu Fenerbahçeliler Derneğinin fiziki binası tamamlanmış oldu. Bu süreçte kulübümüzün yöneticileri ile 1 milyon üye kampanyasına katıldık. 12 kongre üyesi 8 temsilci üye yaptık. Öğrenci bursları verdik.İşte biz bunları Bahadır BAŞ liderliğinde yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber yaptık.Ordu Fenerbahçeliler derneği denildiğinde sadece maç izlenen bir yer değil sosyal sorumlulukların içinde olan bir dernek olduk.

”Her şeyi sizlerinde desteğiyle yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın”


Başkanımız Bahadır BAŞ Aralık ayında yoğun iş temposu ve Ordu Mali Müşavirler Odası başkanlığı yaptığı için yoğunluğundan dolayı yeni dönemde aday olmayacağını bizlere açıkladı.Kendisinin ve yönetim kurulunun talebi ile Ordu Fenerbahçeliler Derneği başkanlığına aday oldum.  20.6.2018 tarihinde yapılan 3. Olağan genel kurul ile Ordu Fenerbahçeliler Derneği başkanı oldum. İşte yeni bir heyecanla başka bir görevle sizlerin huzurunuza çıkıyoruz. En büyük endişemiz sizlere laik olamamak.Bu doğrultuda elimizden gelen en iyi şekilde derneğimiz adına yapılması gereken her şeyi sizlerinde desteğiyle yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Rahmetli İslam ÇUPİ’nin sözleriyle kapatıyorum.
“Fenerbahçe’nin büyüklüğü ne kupa, ne şampiyonluk. Onun büyüklüğü başka” ORDU YORUM / CELAL DEMETGÜL
Editör: Haber Merkezi