Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan toplam 41 fotoğraf ise 24 Aralık 2021- 24 Ocak 2022 tarihleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

123 katılımcı 435 fotoğrafla katılım sağladı

Fotoğraf sanatı aracılığıyla Ordu’nun tanıtımına katkı sağlamak, Ordu’nun doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun 2021-041 nolu onayı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş, Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği (OFSAD) ve Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği (KUDOF) iş birliğiyle düzenlenen “Yaşayan Tarihiyle Ordu VI. Ulusal Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı. Yarışmaya toplamda 123 katılımcı 435 fotoğraf ile katılım sağladı.

41 fotoğraf sergilenmeye hak kazandı

Hacıemiroğullarıyla başlayan kentin 2000 yıllık tarihine de ışık tutacak “Yaşayan Tarihiyle Ordu” fotoğraf yarışmasıyla birlikte, kentin doğal, kültürel ve tarihi miraslarının belgesel nitelikte anlatılması amaçlandı.

Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan 41 fotoğraf 24 Ocak 2022 tarihine kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

4 fotoğrafa ödül

Birinci, ikinci, üçüncü ve jüri özel ödülüyle birlikte toplam 4 fotoğraf ödül almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye girenler ise şu şekilde;

Jüri Özel Ödülü İlhan Uzunismail “Ulugöl’de Kano” (Trabzon)

Yarışma 3.sü Ömer Ermiş “Ulugöl’de Kar” (Giresun)

  1. 2. si Uğur Özdemir “Ordu Hüzün” (Ordu)

Yarışma 1. si Cevdet Gündüz “Kışla Limanı Ritim” (Ordu). Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi