Sağlık Bakanlığı Bölge Koordinatörü Dr. Beytullah Şahin, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek, Ordu’da yapılması düşünülen sağlık yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

 

“Bölge Sağlık Koordinatörlüğü olarak Ordu ilimizin değerlendirmesine başladık. Birinci, ikinci ve üçüncü basamak bütün sağlık hizmeti sunumunun yerinde değerlendirerek sağlık yönetimindeki arkadaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunuyoruz” diyen Sağlık Bakanlığı Bölge Koordinatörü Dr. Beytullah Şahin, “Sayın Valimizin de desteğini almak üzere bugün kendilerini  ziyaret ettik. İlimizin sağlık yatırımlarını da yerinde değerlendirme imkanı bulduk. Ordu’ya  yapılması düşünülen yeni hastane inşaatı konusunda da bilgi alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı açıklamada, “Devlet Hastanemizin yapımına ilişkin son durumları değerlendiriyoruz. Ordu, layık olduğu çok güzel, modern, beş yıldızlı otel konforunda hem bölgemize, hem de uluslararası hizmet verecek düzeyde güzel bir hastaneye kavuşur. Bunun çabası içindeyiz. Yapılacak sağlık yatırımları hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz” diyerek, teşekkür etti. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi