Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukların ilgi duyduğu ve yetenekli olduğu spor dallarında onları geliştirmek ve yetiştirmek için başlattığı Ordu Yeteneklerini Arıyor Projesi devam ediyor. 19 ilçede yapılması planlanan ve ilki Ulubey ilçesinde gerçekleştirilen projenin ikinci etabı ise Perşembe ilçesinde gerçekleştirilecek.

07-14 yaş arasındaki çocuklar katılıım sağlayabilecek

07-14 yaş aralığındaki bireylerin katılım sağlayabileceği programda çocuklar genel ve branş taramalarına tabii tutulacak. Tarama testlerinin ardından istedikleri futbol, basketbol, voleybol, atletizm, yelken ve kona branşlarında yetenek taraması yapılacak. Katılımcılar daha sonra yetenekli oldukları branşlara göre yönlendirilecekler.

10 Haziran Perşembe günü düzenlenecek

10 Haziran Perşembe günü 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan program, Perşembe İlçe Stadyumu ve İlçe Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kayıtlar yine spor salonunda alınacak. Kayıt için adayların katılım esnasında TC. Kimlik kartı ve 1 adet vesikalık fotoğrafı yanlarında bulundurması yeterli olacak.

Proje ile ilgili bilgi almak isteyenler 0452 666 52 23/27-Dahili: 26322/26320 No’lu telefondan ulaşım sağlayabilecekler. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi