Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Adıyaman’da gece gündüz demeden çalıştı. Depremin ilk saatlerinde enkazlardan canların çıkartıldığı çalışmalara dahi katılan Gündoğdu, ilk günden bu yana bölgede. Arama-kurtarma ve yardımların koordinasyonunda görev alan Metin Gündoğdu bölge halkını da yalnız bırakmadı.

İlk günden bu yana gece gündüz çalışmalarını sürdüren Metin Gündoğdu çok sayıda Adıyamanlıyı ziyaret ederek taziyelerde bulundu. Vatandaşın devleti hissettiği ziyaretler yaptı. Acıları paylaştı. Kimi zaman AK Partili yöneticiler kimi zaman da tek başına ziyaretlerini aralıksız sürdürdü. Asrın afetini yaşayan vatandaşların öncelikli taleplerini ilgili mercilere ulaştırdı.  Metin Gündoğdu yaraları sarmak için bölgeye giden Ordulu ekiplere de moral verdi. Adıyaman’da afetle mücadele eden gerek Ordulu Belediyeler gerek ise STK’ların temsilcilerine moral verdi. Çocukları da unutmadı. Yaptığı her köy ziyaretinde çocukların bir nebze tebessüm etmesini sağlayacak hediyeler verdi.   

Kısacası afetten önce Ordu’da adım atmadık yer bırakmayan Vekil Gündoğdu, asrın felaketinin ardından aynı Ordu’da olduğu gibi Adıyaman’da ayak basmadık yer bırakmadı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi