Enginyurt MHP Ordu İl Teşkilatının düzenlediği MHP gecesinde; “Allah bizleri hırsız babanın evlatları yapmasın. Biz bütün Türk Milliyetçileri ve bütün ülkücüler Devlet’in evlatları olduk. Olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Teşkilatı başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Altınordu ve 19 ilçe adayını görkemli bir gece ile kamuoyuna tanıttı. Geceye ise MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt’un konuşmaları ve THM’nin güçlü sesi Mustafa Yıldızdoğan’ın muhteşem konseri damgasını vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisinin Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda düzenlediği aday tanıtım ve birlik toplantısı tam bir şölene dönüştü. Şahane karelerin yaşandığı geceye ise partililerin yanı sıra Orduluların da ilgisi oldukça yüksek oldu.

Gecede yaptığı konuşmada anlamlı mesajlar veren Cemal Enginyurt, MHP’nin Ordu’da çığ gibi büyüyerek geldiğini ve birilerinin bundan huzursuz olduğuna dikkat çekerek Milliyetçi Hareketin ve Ülkücü iradenin birlik halkalarının etrafında toplanarak birliklerini ve dirliklerini muhafaza etmelerini istedi.

 

ZAFER BİZİM OLACAK İNŞALLAH


Enginyurt; “Bu akşam bu salonunda toplanan dostlarımız bütün Ordu’ya şunu gösterdiniz, biz can yüereklileriz, biz vatan sevdalılarıyız, biz Allah yolunun yolcuları, biz Resullullah aşkıyla yananlarız. Ve biz bu salondan bütün Ordu’ya selam söylüyoruz, Ordu bizim olacak inşallah” dedi.

 

DEVLET’İN EVLADI OLMAKTAN GURUR DUYARIZ


Vur de vuralım, öl de ölelim sloganları arasında konuşmasını sürdüren Enginyurt şöyle devam etti; “İnşallah 30 Mart seçimleri Ordu’nun kaderini değiştirmekle kalmayacak. 30 Mart seçimleri Türkiye’nin kaderini değiştirecek. 30 Mart seçimlerinde bütün ülkücüler, hem Türkiye’ye hem de birilerine şu mesajı vereceksiniz. Hani biri Devlet Bahçeli için diyor ya, o aile sahibi değil, o çocuk nedir bilmez, o evlat nedir bilmez, çocukları biz biliriz diyor ya, buradan bütün Türkiye’ye haykırıp diyeceksiniz ki, biz hepimiz Devlet’in evladı olmaktan gurur duyarız. Allah bizleri hırsız babanın evlatları yapmasın. İnşallah birileri 30 Mart’ta şunu görecek, paranın işe yaramadığını görecek, bilboardları satın almanın işe yaramadığını görecek. Televizyonları satın almanın işe yaramadığını görecek. Siz bütün Ordulular öyle bir ders vereceksiniz ki, Üç Hilal’i 19 ilçede dalgalandıracak ve Canik dağlarının eteklerine verdiğimiz sözü yerine getirerek Ne Mutlu Türküm Diyene yazacaksınız” diye konuştu.

 

YEREL SEÇİMLERİ AMACINDAN SAPTIRMAK İSTİYORLAR


Türk Milliyetçilerine, Atatürk’e yapılan saldırılar ve hakaretleri de anımsatan Enginyurt; “Onlar Atatürk’ün ismini duymaktan rahatsızlar, onlar Atatürk olmasaydı da olurduk diyorlar. Siz 30 Mart’ta Atatürk olmasaydı da olurduk diyenlere, olurdunuz ama adınız Hiristos olurdu, Dimitri olurdu, Terziyan olurdu diyeceksiniz. Bunlar 30 Mart’ta Ordu’ya baksalarda, Ordulu 19 ilçede 3 hilalin dalgalandıracak inşallah.

Bunlar yerel seçimleri amacından saptırmak istiyorlar. Bunlar yerel seçimleri genel seçim havasına döndermek istiyorlar. Bunlar Tayyip Erdoğan üzerinden oy toplamaya ve Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaya davet ediyorlar. 30 Mart seçimlerinde Allah rızası için sandık başına giderek Orduluların oy kullanmasını istiyoruz. Enver Yılmaz gittiği her yerde diyor ya başbakana sahip çıkın, başbakana oy vereceksiniz diyor ya, niye Suriyeliler savaş mı açtı da başbakana sahip çıkalım? Başbakana Çin saldırdı da haberimiz mi yok?

 

BAŞBAKANA DA SAHİP ÇIKARIZ


Diyarbakır’da pkklılar dediler ki meclisi basarız, Tayyip seni asarız dediklerinde Türkiye’de hiçkimseden ses çıkmazken, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli o gün çıkıp dedi ki başbakan korkma sen bu pkklılardan, ne meclisi bastırırız, ne de seni astırırız dedi. Biz bu ülkenin başbakanına yeri geldiğinde sahip çıkarız” şeklinde konuşarak ülkücülerin ve Milliyetçi Harekete gönül verenlerin ayak oyunlarına gelmemesini istedi.

 

AYAK OYUNLARINA GELMEYİN, BİZİ YIKAMAYACAKLAR


Bu seçim Tayyip Erdoğan’ı seçme seçimi değil, bu seçim Ordu’da Cemal Enginyurt’u seçme seçimidir diyen Enginyurt daha sonra şunları kaydetti; “Enver Yılmaz adamsan adam gibi kendine oy iste, bu seçim ne başbakanı, ne Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ne de Devlet Bahçeli’yi seçme seçimi. Bu seçim yürekli sesi, adam gibi adamı bunlara dur diyecek Cemal Enginyurt’u seçme seçimidir. Bu seçim Ordu’da Milliyetçi Hareketi seçme seçimidir. Ordu’da artık Milliyetçi Hareket gümbür gümbür geliyor. Buradan Ordululara seslenmek istiyorum. 30 gün kaldı, birileri ayak oyunları yapmaya, tezgahlar kurmaya başladılar. Fitne fesat saçıyorlar. Ama bizi ne yıkabilecekler, ne de yıldırabilecekler. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Bu karşılıksız sevdiğimiz Ordumuzda her biriniz bundan sonra bir belediye başkanıymışsınız gibi sabah 8.00, gece 12.00 durmaksızın mücadele edin. Eş, dost, akraba kim varsa ulaşın. Herkesi kucaklayın, fitneye müsade etmeyin, kavga çıkarmak isteyenlere müsade etmeyin, tahriklere kapılmayın, Milliyetçi Hareketin zafer yolculuğunu tamamlamak için 30 gün boyunca yüreğinize taş basın ama asla uyku uyumayın. Hep birlikte ayağa kalkalım 30 Mart’ta zafere söz verelim. 30 Mart’ta inşallah zafer Milliyetçi Hareketin olacak”

Enginyurt’un konuşmalarının ardından sahne alan Türk Halk Müziğinin güçlü ve usta yorumcusu Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Yıldızdoğan söylediği parçalarla Ordululara unutulmaz bir gece yaşattı. Gece daha sonra AKP, DSP, DP’den MHP’ye katılanların takdimi ve rozetlendirilmeleri ile son buldu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi