20-29 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022-2023 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursları'nın ardından Kurs sonuçları belirlendi. Birçok hakemin Klasman değişikliği yapıldığı sonuçların ardından 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde 7 hakeme yer verildi. Ordu Bölgesi'nden katılım gösteren hakemler arasında ise Adem Cinek'in A Klasmanlığı'ndan B Klasman Hakemliği'ne düşürülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Merkez Hakem Kurulu ligin kalan bölümü için belirlediği hakemler listesinde yer alan Ordulu hakemler arasında en üst seviyede Süper Lig Yardımcı Hakemi olarak Samet Çavuş yer aldı. Listede yer alan diğer isimler ise A Klasman Yardımcı Hakemleri Cemal Alpay ve Mehmet Şengül, B Klasman Hakemi Adem Cinek, B Klasman Yardımcı Hakemi Metin Yalçın, C Klasman Hakemi Haluk Gürsoy ve C Klasman Yardımcı Hakemi Erdoğan Sertan Akman oldu.


2022-2023 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursları'nın ardından ise listede yer alan diğer Ordu Bölgesi Hakemleri ve Gözlemcileri şu isimler oldu.

Kadın Bölgesel Hakem Listesi: Sibel Güngör
Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Listesi: Damla Ata, Esma Aydın, Dilan Çaylak
Bölgesel Hakem Listesi: Cantürk Kılıç, Ümit Gürsoy, Furkan Ulutürk 
Bölgesel Hakem Yardımcı Hakem Listesi: Murat Kaan Taştemel, Alp Yasin Osma, Burak Taştemel, Cemal Akçin, Hakan Bahadır, Hakan Balkan
C Klasman Gözlemci Listesi: Murat Şener, Metin Cebeci
Bölgesel Gözlemci: Kahraman Minnet, Fatih Aşlamacıoğlu, Anıl Demireğen, Altan Serkan Yılmaz

Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi