Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla DP İl ve İlçe Başkanlığı Binasının açılış töreni gerçekleşeceğini söyleyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Herkese sesleniyoruz gelin Demokratlar kervanına katılın” ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Gültekin Uysal Ordu’ya geliyor!

Ordu Milletvekili Enginyurt, “31 Mart 2021 tarihi Demokratlar ve Ordulu için güzel bir gün olacak. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 31 Mart 2021 Çarşamba günü saat 11.00’de Ordu il ve Altınordu İlçe binamızı açmak üzere ilimize gelecek. Bugün saat 13.00’de Altınordu İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Bu ateş bütün Türkiye’yi kucaklayacaktır

Türkiye’nin içinde bulunduğu bugünlerde Demokrat Partinin 75 yıllık siyasi geçmişine baktığımız da Demokrat Partiye olan ihtiyaç daha da artmıştır diyen Enginyurt, “Merkez sahanın toparlanma ihtiyacı hâsıl olmuş ve merkez sahanın tek adresi Demokrat Parti olarak, inşallah merkez sahayı toparlayacak bir heyecan, coşku Türkiye’yi bucak bucak, köy köy, il il yeniden sarmaktadır. İnşallah bu ateş bütün Türkiye’yi toplayacak ve kucaklayacaktır.”

Gelin demokratlar kervanına katılın

Enginyurt, “Demokrat Parti Ordu’da İl Başkanımız Selçuk Yücesan’ın başkanlığında, Altınordu İlçe Başkanımız Ertuğrul Koç ve diğer ilçe başkanlarımız ve kurulacak ilçe teşkilatlarımızla birlikte Ordu’da başlattığı ve yaktığı meşaleyi inşallah bütün Türkiye’ye yayacak ve bütün Türkiye yeter arttık söz milletindir diyerek, Demokratları yeniden iktidara getirecektir. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Demokratlar ayağa kalktı ve Demokratlar olarak Millete sesleniyoruz, gelin Demokratlar kervanına katılın” şeklinde konuştu.

Biz millet ve hizmet için varız

Biz millet ve hizmet için varız diyen Enginyurt, “Biz millete hizmet etmek istiyoruz, milletimizin yanındayız. Milletimizi savunmak adına her ne gerekirse yapacağız. Mücadelemiz sonuna kadar sürdüreceğiz.Bu milletin istiklali, istikbali için elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız" Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi