Türkiye’nin en büyük çevrimiçi yemek siparişi portalı Yemeksepeti.com’un kurucu ortağı ve CEO’su olan Ordu doğumlu Nevzat Aydın, Trabzonspor’un yaşadığı şampiyonluğun ardından maddi desteğine devam ediyor.

Aslen Ordu doğumlu olan ancak fanatik derecede Trabzonspor taraftarı olan Nevzat Aydın, Trabzonspor’a 5 Milyon Liralık destekte bulundu.Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kupa anıtı çağrısına destek veren Nevzat Aydın 5 milyon liralık bağış ile Kupa Anıtı'na adını yazdırdığı belirtildi.

Bir dönem Trabzonspor’da yöneticilik yapan Nevzat Aydın, Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' kampanyasında ise Siyah-Beyazlı kulübe 200 bin TL bağış yapmıştı.

Orduspor ile yıldızı hiç barışmayan Nevzat Aydın, Orduspor’un küme düştüğü bir sezon “'Trabzon kümeye' diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyorlar. Orduspor da amatör kümeye düştü.” diyerek tepki çekmişti. Gelen tepkiler üzerine nüfus kağıdında Ordu olarak yazdığı ancak doğum yerinin İstanbul olduğunu belirtmişti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi